Με λένε Βανέσσα και είμαι φωτογράφος από το 2009. Η φωτογραφία για μένα έχει πάντα μια ιστορία να διηγηθεί και είμαι εδώ για να πούμε τη δική σας μέσα από τις εικόνες μου.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΜΕΝΑ
Η φωτογράφιση γάμου είναι για μένα από τις πιο ευχάριστες και δημιουργικές μου δουλειές. Κάθε γάμος είναι μοναδικός. Ένα διαφορετικό ζευγάρι, με τους καλεσμένους του, στην τοποθεσία και στην εκκλησία που έχει επιλέξει και σ' ένα χώρο δεξίωσης διακοσμημένο όπως του αρέσει μου ζητάει να δημιουργήσω εικόνες και να αποτυπώσω με τον φακό μου όλες αυτές τις σκηνές.

Βαφτίσεις

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
Η φωτογράφιση βάφτισης απαιτεί αγάπη, μεράκι, εμπειρία και φυσικά υπομονή καθώς έχεις να κάνεις με μικρά παιδιά που λειτουργούν απρόβλεπτα. Σκοπός μου είναι να δημιουργήσω καλλιτεχνικές λήψεις που θα σας θυμίζουν για πάντα τα συναισθήματα εκείνης της ημέρας.
Αναλαμβάνω κάθε είδους φωτογράφιση μόδας, είτε πρόκειται για collection, είτε για επίδειξη. Η φωτογράφιση μόδας μπορεί να γίνει σε οποιοδήποτε χώρο επιθυμείτε καθώς επίσης και σε ειδικά διαμορφωμένο STUDIO που διαθέτω.
Αναλαμβάνω τη φωτογράφιση εταιρικών εκδηλώσεων, συνεδρίων, βραβεύσεων, παρουσιάσεων, κοινωνικών και πολιτιστικών εκδηλώσεων καθώς και συναυλιών.

Προϊόντα

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
Αναλαμβάνω την επαγγελματική φωτογράφιση των προϊόντων σας τόσο για το ηλεκτρονικό σας κατάστημα (e-shop) όσο και για καταλόγους. Πρόκειται για φωτογραφίες υψηλής ποιότητας που σκοπό έχουν να αποτυπώσουν στο μέγιστο την αξία των προϊόντων σας.

Vanessa

Νομίζω ότι οι φωτογραφίες πρέπει πάντα να είναι δημιουργικές. Πιστεύω ότι μπορείτε να βρείτε τη μαγεία που κρύβεται πίσω από καθετί που  φωτογραφίζετε αν ξέρετε πώς να συνδεθείτε με αυτό. Παρακολουθώ πάντα τη διαίσθησή μου για να καταγράψω το θέμα μου και να μην ακολουθήσω ποτέ κανόνες για χάρη του. Νομίζω ότι αυτό τελικά αντικατοπτρίζεται και στις επεξεργασίες μου και τελικά στις  συλλογές μου. Εκτός από τη δημιουργική αξία δίνω πολύ μεγάλο βάρος και στην  τεχνική ακρίβεια. Νομίζω ότι ως πελάτης δεν πρέπει να περιμένετε τίποτα λιγότερο από έναν επαγγελματία φωτογράφο.

Ο λόγος  που αποφάσισα να  γίνω φωτογράφος είναι ένας και μόνο: απλά αγαπώ τη φωτογραφία. Πιστεύω ακράδαντα ότι όταν οι άνθρωποι ακολουθούν την καρδιά τους  είναι πιο ευτυχισμένοι και πιο ικανοί να παράγουν το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα στη δουλειά τους.

Τώρα ξέρετε λίγα πράγματα  για το ποια είμαι. Ελπίζω να απολαύσατε την αναζήτηση στον ιστότοπό μου. Θα ήθελα πολύ να σας ακούσω και να απαντήσετε σε τυχόν υπόλοιπες ερωτήσεις που μπορεί να έχετε.

ΓΡΑΨΤΕ ΜΟΥ
ws@webstation.gr

ΚΑΛΕΣΤΕ ΜΕ
24310 31700

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΕ
Facebook Instagram