ΣΧΟΛΙΑ ΠΕΛΑΤΩΝ

Τι λένε οι πελάτες για τη συνεργασία μας και το αποτέλεσμα της δουλειάς μας.

Με απόλυτη ειλικρίνεια σας λέω ότι είμαι πολύ ευχαριστημένη με τη συνεργασία μας μέχρι να ανέβει η ιστοσελίδα και ακόμη πιο ευχαριστημένη από το after-sales service. Ομολογώ ότι με έχει εντυπωσιάσει ο επαγγελματισμός σας, η ταχύτητα ανταπόκρισης σε οτιδήποτε ζητάμε, ακόμη και το πόσο αναλυτικά μας ”μαθαίνετε” να χειριζόμαστε το site και το e-shop μας.

ΜΑΡΙΑ ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΗ

thesauricaviar.com

Εξαιρετική δουλειά απόλυτα συνυφασμένη με το ύφος του γραφείου και την προσωπικότητα μου. Άψογος και συνεπής επαγγελματίας!

ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΙΔΟΥ

glossolitis.gr

Κατά τη συνεργασία μας η Webstation εκτός από υψηλή τεχνογνωσία και ταχύτητα, έφερε αισθητική και άψογη συνεννόηση, με αποτέλεσμα μια εξαιρετική ιστοσελίδα! Ευχαριστώ πολύ, τόσο για την ποιότητα των εργασιών όσο και για την ευγένεια, τη φιλικότητα και τον επαγγελματισμό!

ΧΡΗΣΤΟΣ ΝΤΟΥΜΑΝΗΣ

logodomi.gr

Ένα μεγάλο μπράβο και ένα ακόμα πιο μεγάλο ευχαριστώ για την άψογη συνεργασία μας. Επαγγελματισμός στο μάξιμουμ. Άριστες γνώσεις, πρωτότυπες ιδέες, δημιουργικότητα, φαντασία και ανοιχτά μυαλά φέρνουν αποτέλεσμα πιο ωραίο από αυτό που φανταζόσουν και πάνω από όλα άμεσα, λειτουργικά και γρήγορα. Το πιο σημαντικό απ΄ όλα είναι εκεί και σε ότι χρειαστείτε συνέχεια με ευγένεια και σεβασμό. Τους συστήνω ανεπιφύλακτα!!

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΠΟΤΙΝΗΣ

opticculture.com

Η απόφαση να εμπιστευθείς σε κάποιον την κατασκευή μιας καινούργιας ιστοσελίδας για μια εφημερίδα με ιστορία 60 και πλέον έτη δεν ήταν εύκολη. Το «ψάξιμο» επίπονο μέχρι που συνάντησα τον Γιάννη Παπαθανασίου Project Manager @ Webstation Κατασκευή Ιστοσελίδων. Στην περίπτωσή του η εργατικότητα και συνέπεια συναντούν την έμπνευση και τη δημιουργία, οπότε το αποτέλεσμα δικαίωσε πλήρως τις προσδοκίες μας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων

ΛΑΖΑΡΟΣ ΜΑΜΑΛΗΣ

trikalaerevna.gr

Με τη βοήθεια της Webstation δημιουργήθηκε για την εταιρεία μας μια ιστοσελίδα φιλική προς το χρήστη, λειτουργική και σύγχρονη, η οποία απέσπασε θετικά σχόλια από τους πελάτες μας. Από την πρώτη στιγμή διαπιστώσαμε το υψηλό επαγγελματικό επίπεδο των ανθρώπων και την άρτια παροχή υπηρεσιών. Κατά τη διάρκεια της συνεργασίας υπήρξε συνεχής αλληλεπίδραση σε όλα τα στάδια κατασκευής της ιστοσελίδας και αναμένεται να αποτελέσει σταθερό και πολύτιμο συνεργάτη για την επιχείρησή μας και μελλοντικά.

Κατασκευή Ιστοσελίδων

ΦΙΚΑ ΧΡΙΣΤΙΝΑ

mountain-camp.gr

Είχα μία άψογη συνεργασία με το webstation. Εκτίμησα πολύ την ευγένειά τους , την κατάρτισή τους πάνω στο αντικείμενο που ασχολούνται, την φιλικότητα και τον επαγγελματισμό τους. Το αποτέλεσμα… υπέροχο. Ευχαριστώ πολύ Γιάννη και Ιωάννα.

Κατασκευή Ιστοσελίδων

ΣΟΦΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ

thessalyhomes.gr

Είμαι απόλυτα ικανοποιημένος από τη συνεργασία με τη εταιρία Webstation, όσον αφορά την δημιουργία της ιστοσελίδας του ιατρείου μου, αλλά και την όλη τεχνική υποστήριξη. Ο Γιάννης και η Ιωάννα διακρίνονται από έντονο επαγγελματισμό, υψηλή επιστημονική γνώση του αντικειμένου και αξιοζήλευτη φιλικότητα. Θα σύστηνα ανεπιφύλακτα σε συναδέλφους μου ιατρούς αλλά και άλλους επαγγελματίες την συνεργασία με την εταιρία Webstation.

Κατασκευή Ιστοσελίδων

DR ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ

drpapageorgiou.gr

Το να δημιουργήσει κάποιος μια σελίδα τέχνης δεν είναι απλό θέμα. Με τον ανταγωνισμό που υπάρχει στην παγκόσμια αγορά της τέχνης θα πρέπει κάποιος να έχει μια ισχυρή παρουσία όχι μόνο στις γκαλερί και στα μουσεία αλλά και στο διαδίκτυο.

Με τον επαγγελματισμό της webstation και τη συνεχή ενημέρωση και συζήτηση σχετικά με τις ανάγκες, δημιουργήθηκε μια απόλυτα επαγγελματική σελίδα τέχνης.

Γιάννη και Ιωάννα σας ευχαριστώ πολύ για την φιλικότητα και τον επαγγελματισμό σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων

ΑΓΓΕΛΟΣ ΑΝΤΩΝΙΟΥ

emmafinearts.com

H συνεργασία με τη webstation και συγκεκριμένα με τον Γιάννη Παπαθανασίου από την πρώτη στιγμή μέχρι και την πλήρη κατασκευή και παράδοση του site, υπήρξε άψογη και υποδειγματική. Πραγματοποιήθηκαν επακριβώς όλες οι συμφωνηθείσες εργασίες και στον συμφωνηθέντα χρόνο. Εξίσου υποδειγματική συνεχίζει να είναι η υποστήριξη σε όποιες ανάγκες προκύπτουν, σχετικά με την καθημερινή χρήση, συντήρηση και αναβάθμιση της ιστοσελίδας μας. Γιάννη σε ευχαριστούμε για όλα!

Κατασκευή Ιστοσελίδων

ΚΟΛΛΙΑ ΓΕΩΡΓΙΑ

zoiroupoli.gr

Μετά από ένα χρόνο συνεργασίας με τον Γιάννη και την Ιωάννα οι εντυπώσεις μου είναι άριστες. Καταρχήν μου έφτιαξαν το site του γυμναστηρίου μας μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα. Όμως το κυριότερο δεν είναι αυτό. Υπάρχει πολύ καλή συνεργασία στο μετά. Τα παιδιά είναι πάντα έτοιμοι να με βοηθήσουν σε οτιδήποτε χρειάζομαι.

Ούτε και αυτό είναι το κυριότερο……..το κυριότερο είναι ότι πρόκειται για δυο πολύ καλά παιδιά για τα οποία χαίρομαι που γνωριστήκαμε.

ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΟΥΛΙΕΡΑΚΗΣ

athletico.gr

Το καλύτερο γραφείο κατασκευής ιστοσελίδων και όχι μόνο, στις πιο προσιτές τιμές της αγοράς!

ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΜΑΛΙΚΙΩΣΗΣ

malikiosis.gr

Για εμάς στο Λέξημα η webstation δεν είναι άλλη μια εταιρεία κατασκευής ιστοσελίδων. Ο Γιάννης και η Ιωάννα καταλάβανε αμέσως τι ακριβώς θέλουμε και πως έχουμε φανταστεί την ιστοσελίδα μας και πολύ γρήγορα είχαμε το αποτέλεσμα που επιθυμούσαμε. Η συνεργασία μας όμως δε σταματάει εδώ, σε πρακτικό επίπεδο μας λύνουν κάθε απορία που έχουμε και με τις πολύτιμες συμβουλές τους μας βοηθούν να επαναπροσδιορίζουμε το ρόλο που μπορεί να παίξει η ιστοσελίδα μας.

ΛΟΥΙΖΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ

leskima.gr

Στοχεύοντας σε ένα δυναμικό προϊόν όπως ο τουρισμός αυτό που επιζητούσαμε ήτανε εργασία σε πολύ ευμετάβλητο περιβάλλον…Ο Γιάννης και η Ιωάννα ανταποκριθήκαν τέλεια στο κάλεσμά μας και δημιουργήσανε ένα αποτέλεσμα αντάξιο των μεγάλων προσδοκιών που εκείνοι μας προξενήσανε. Ταχύτητα, αξιοπιστία και προπάντως ανταπόκριση με ένα τηλεφώνημα… Η Meteora Rocks προτείνει ανεπιφύλακτα τα παιδιά για μια συνεργασία με γερές βάσεις εμπιστοσύνης.

Κατασκευή Ιστοσελίδων

ΣΤΑΘΗΣ ΕΥΣΤΑΘΙΟΥ

meteorarocks.com

Εξαιρετική συνεργασία σε επίπεδο επικοινωνίας, διαθεσιμότητας, ευελιξίας και προτάσεων και λύσεων. Αισθάνθηκα μέλος της ομάδας και της διαδικασίας και ότι οι άνθρωποι της webstation άκουσαν το ζητούμενο και προσάρμοσαν τη δουλειά τους στις ανάγκες τις ιδιαιτερότητες και το ύφος της επιχείρησης. Επαγγελματισμός σε όλα τα επίπεδα και άψογο αποτέλεσμα στη δημιουργία λειτουργικής εύχρηστης και καλαίσθητης ιστοσελίδας που κάλυψε πλήρως τις απαιτήσεις της επιχείρησης και τα προσωπικά μου κριτήρια σε συνδυασμό με τις προτάσεις της webstation.

Κατασκευή Ιστοσελίδων

ΚΑΛΛΙΟΠΗ ΣΤΕΛΙΟΥΔΑΚΗ

playhood.gr

Η συνεργασία με την εταιρεία webstation και τον κ. Παπαθανασίου Γιάννη ήταν από τις ευχάριστες εμπειρίες ως επιστημονικού διευθυντή της Κιβωτού Εξέλιξης. Εδώ και χρόνια που συνεργαζόμαστε, ο επαγγελματισμός, η άμεση επικοινωνία, η ευγένεια και ο σύγχρονος τρόπος σκέψης του κ. Παπαθανασίου δεν μας έβαλε ποτέ σε πειρασμό να αλλάξουμε κάτι στην συνεργασία μας. Συστήνουμε ανεπιφύλακτα την επαφή μαζί του, ώστε να καταλάβετε και προσωπικά τα παραπάνω που τονίσαμε.

Κατασκευή Ιστοσελίδων

ΜΩΚΑΣ ΤΑΣΟΣ

kivotosexelixis.gr

Άψογη συνεργασία, με συνέπεια και ωραίο αποτέλεσμα.

Κατασκευή Ιστοσελίδων

ΖΑΝΙΑ ΑΛΕΞΙΟΥ

zania-alexiou.gr

Η εμπειρία της συνεργασίας μας με το Webstation ήταν μοναδική. Πρόκειται για δύο επαγγελματίες οι οποίοι είναι πλήρως οργανωμένοι και έχουν πλούσιες ιδέες που προσαρμόζονται στις ανάγκες κάθε πελάτη. Ιδιαίτερα όμως τους ευχαριστούμε για την άμεση υποστήριξη τους όποτε αυτό είναι αναγκαίο.

Κατασκευή Ιστοσελίδων

ΖΙΩΓΑ ΞΑΝΘΗ

zioga.edu.gr

Μόνο θετικές είναι οι εντυπώσεις που αποκόμισα μετά την συνεργασία μου με την Webstation Κατασκευή Ιστοσελίδων. Αν ψάχνετε μια εταιρεία για την δημιουργία site, ο κος Παπαθανασίου και η ομάδα της Webstation είναι οι άνθρωποι σας! Οι άριστες γνώσεις, οι πρωτότυπες ιδέες και η άψογη συνεργασία, τους χαρακτηρίζουν.

Κατασκευή Ιστοσελίδων

ΚΩΤΣΙΑ ΕΡΜΙΟΝΗ

synedrioselle.gr

Ύστερα από αρκετά χρόνια συνεργασίας, θα ήθελα να σας ευχαριστήσω πάρα πολύ για την άψογη συνεργασία και την εξαιρετική δουλειά που έχετε κάνει με το site μας. Όλα τα μέλη της ομάδας της που είχε αναλάβει το εν λόγω project, ήταν πάντα διαθέσιμα και έδιναν λύσεις με προσοχή στη λεπτομέρεια. Συνεχίστε με τον ίδιο παλμό και όρεξη!

Κατασκευή Ιστοσελίδων

ΑΝΔΡΕΑΣ ΔΟΥΡΟΣ

duro.gr

ΑΣ ΜΙΛΗΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ SITE

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

UP