Ένα μικρό eshop πρέπει να είναι καλοσχεδιασμένο, απλό και εύκολο στη χρήση. Να διαθέτει δυνατότητες και λειτουργίες για συνεχώς αυξανόμενες online πωλήσεις και όλα αυτά με τη μικρότερη δυνατή επένδυση και το χαμηλότερο δυνατό ρίσκο.

Χρειάζεσαι ένα μικρό eshop;

Επέλεξε την Webstation

Παρέχουμε την πιο συμφέρουσα υπηρεσία δημιουργίας ιστοσελίδας ηλεκτρονικού εμπορίου μέσω της πλατφόρμας WOOCOMMERCE, με εικαστικό σχεδιασμένο αποκλειστικά για το brand σου.

Συχνές ερωτήσεις

ΕΡ. Πότε ένα eshop θεωρείται «μικρό»;

Απ. Μικρό eshop είναι εκείνο που δεν απαιτείται, τουλάχιστον σε πρώτη φάση, η ανάγκη διασύνδεσής του με κάποια εφαρμογή εμπορικής διαχείρισης. Συνήθως το διαχειρίζονται 1 έως 2 άτομα (κατά βάση οι ιδιοκτήτες οι οποίοι έχουν κι άλλες υποχρεώσεις) και πρέπει να είναι δομημένο κατά τέτοιο τρόπο ώστε η διαχείρισή του να είναι απλή και γρήγορη.


ΕΡ. Πότε θα χρειαστώ ένα «μεγάλο» eshop;

Απ. Μεγάλο eshop σημαίνει χιλιάδες κωδικοί προϊόντων, διάθεση προσωπικού με αποκλειστική ευθύνη τη διαχείριση παραγγελιών, εκατοντάδες ή χιλιάδες πωλήσεις κάθε μήνα και διασύνδεση με εφαρμογή εμπορικής διαχείρισης. Αυτές οι προϋποθέσεις καθιστούν αναγκαία την ύπαρξη ενός μεγάλου eshop.


ΕΡ. Πόσο κοστίζει ο σχεδιασμός και η κατασκευή ενός μικρού eshop στην Webstation;

Απ. Το κόστος  δημιουργίας ενός eshop στο γραφείο μας κυμαίνεται  συνήθως από 1500€ έως 1900€ + ΦΠΑ.

Share