Loop - Το πρότυπο Eshop της WebstationΤο νέο site Kkotronis.gr είναι live — Δείτε το εδώ
WORDPRESS WEB DESIGN AGENCY

Small Business Website Design από 350€ + Φ.Π.Α.

Το Small Business Website Design είναι το οικονομικό πακέτο υπηρεσιών της Webstation σχεδιασμένο να βοηθήσει μικρές και μικρομεσαίες επιχειρήσεις, startups και ελεύθερους επαγγελματίες να αναπτυχθούν μέσω διαδικτύου.

Το πακέτο αυτό αφορά μόνο εταιρικές σελίδες (όχι eshop) και διαφοροποιείται σε σύγκριση με τη βασική μας υπηρεσία, του σχεδιασμού και της ανάπτυξης tailor-made ιστοσελίδων, κυρίως στο γεγονός πως δεν δημιουργούμε ένα πρότυπο από την αρχή για τον κάθε πελάτη αλλά χρησιμοποιούμε έτοιμα templates που έχει αναπτύξει το γραφείο μας.

ΚΥΡΙΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

Περιορισμένες σελίδες

Υπάρχει περιορισμός στο πλήθος των σελίδων. Όμως, δημιουργούμε όσες χρειάζονται για να επιτευχθούν οι στόχοι σας.

Διαχείριση 24/7

Θα μπορείτε να ενημερώνετε το περιεχόμενο της ιστοσελίδας σας ανά πάσα στιγμή και από κάθε συσκευή.

Responsive design

Το site σας θα δείχνει όμορφο και προσεγμένο σε κάθε μέγεθος οθόνης desktop, tablet & κινητού.

Webstation Templates

Η κατασκευή της ιστοσελίδας σας θα βασιστεί στα ready made templates (πρότυπα) του γραφείου μας.

SEO optimised

Βέλτιστη υποδομή SEO με αποτελεσματική και σωστή ευρετηρίαση για όσο το δυνατόν υψηλότερη κατατάξη στις μηχανές αναζήτησης.

1-2 αναθεωρήσεις

Υπάρχει η δυνατότητα για 1-2 αναθεωρήσεις κατά το σχεδιασμό της ιστοσελίδας σας.

Speed optimised

Γρήγορη πλοήγηση και φόρτωμα περιεχομένου αποτελούν πάντα κρίσιμα στοιχεία για μια επιτυχημένη ιστοσελίδα.

Τεχνική υποστήριξη

Πλήρη τεχνική υποστήριξη πριν, κατά τη διάρκεια και μετά την ολοκλήρωση του έργου.

Google friendly

Το site σας θα εναρμονίζεται πλήρως με τις συστάσεις της Google για φιλικότερο περιβάλλον σε χρήστες και bots.

ΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ

Στρατηγική

Μαθαίνουμε για την επιχείρησή σας, γνωρίζουμε τα προϊόντα σας, μαθαίνουμε τις υπηρεσίες σας και καθορίζουμε τον καλύτερο τρόπο προβολής και παρουσίασής τους.

Περιεχόμενο

Εφαρμόζουμε τις βέλτιστες πρακτικές σε σχέση με το περιεχομένο της ιστοσελίδας σας ώστε να επικοινωνηθεί με αξιοπιστία το μήνυμα που θέλετε να περάσετε στον επισκέπτη.

Web Design

Συνδυάζουμε τις δικές σας ανάγκες με τις νέες σχεδιαστικές τάσεις οπτικής επικοινωνίας για να σχεδιάσουμε μια προσεγμένη και αποτελεσματική ιστοσελίδα.

Web Development

Αναπτύσσουμε το site σας με τα έτοιμα πρότυπα της Webstation. Πρότυπα σχεδιασμένα και ανεπτυγμένα από το γραφείο μας για να είναι εύκολα στη διαχείριση και πολύ γρήγορα στην πλοήγηση.

Κάθε ιστοσελίδα που αναπτύσσουμε έχει βελτιστοποιηθεί για να φορτώνει σε 1.2 έως 3 δευτερόλεπτα.
ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ
 • 1ο ΣΤΑΔΙΟ

  Στρατηγική

  Κάνουμε συναντήσεις μαζί σας (είτε από κοντά, είτε online) για να γνωρίσουμε καλύτερα εσάς και τα προϊόντα σας ή τις υπηρεσίες σας. Μελετάμε τον ανταγωνισμό, αναλύουμε στατιστικά δεδομένα - εφόσον υπάρχουν - επιζητώντας να καταλάβουμε τις ανάγκες και τις απαιτήσεις σας. Έτσι θέτουμε τις σωστές βάσεις πάνω στις οποίες θα πρέπει κινηθούμε για τη δημιουργία μιας αποτελεσματικής για σας ιστοσελίδας.

 • 2ο ΣΤΑΔΙΟ

  Περιεχόμενο

  Σχεδιάζουμε τη δομή πληροφοριών για κάθε σελίδα και καθορίζουμε μια σαφή, πελατοκεντρική στρατηγική περιεχομένου που θα ωφελήσει στην επίτευξη των καθορισμένων στόχων του site όπως είναι η αύξηση πωλήσεων, η βελτίωση του κύρους και της αξιοπιστίας σας, το brand awareness κ.α..

 • 3ο ΣΤΑΔΙΟ

  Σχεδιασμός ιστοσελίδας

  Δημιουργούμε online δείγμα υψηλής πιστότητας για να απεικονίσουμε το design της ιστοσελίδας σας πριν καταλήξουμε στο τελικό σχέδιο. Αυτό το στάδιο συνήθως περιλαμβάνει 1-2 αναθεωρήσεις.

 • 4ο ΣΤΑΔΙΟ

  Υλοποίηση ιστοσελίδας

  Υλοποιούμε την ιστοσελίδα σας εφαρμόζοντας τον εικαστικό σχεδιασμό του προηγούμενου σταδίου στη CMS πλατφόρμα WordPress χρησιμοποιώντας έτοιμο πρότυπο τoυ γραφείου μας. Αφού ολοκληρωθεί η κατασκευή του site, δοκιμάζουμε τα πάντα για την τέλεια απεικόνιση του site σε όλα τα προγράμματα περιήγησης, τα μεγέθη οθόνης και τις συσκευές.

 • 5ο ΣΤΑΔΙΟ

  Παράδοση έργου

  Μετά την έγκρισή σας και όλους τους απαραίτητους ελέγχους, ανεβάζουμε το site σας online έχοντας θέσει σε λειτουργία την ευρετηρίαση των σελίδων του ιστοτόπου σας από τη Google, εγκαθιστώντας πιστοποιητικό ασφάλειας και ενεργοποιώντας τα analytics για στατιστικά επισκεψιμότητας.

 • 6ο ΣΤΑΔΙΟ

  Υποστήριξη

  Μετά την παράδοση του έργου παρέχουμε τεχνική υποστήριξη για την ορθή λειτουργία του παραδοτέου υλικού. Φροντίζουμε ώστε ανά πάσα στιγμή, η ιστοσελίδα που σας δημιουργήσαμε, να λειτουργεί 100% σωστά και βάσει των συμφωνηθέντων. Επίσης σας εκπαιδεύουμε στη διαχείριση των δυναμικών στοιχείων της ιστοσελίδας σας.

ΕΛΑΤΕ ΣΕ ΕΠΑΦΗ

Ενδιαφέρεστε να συνεργαστείτε μαζί μας;

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
ΕΙΠΑΝ ΓΙΑ ΜΑΣ
1 / 6
Quote

“Η απόφαση να εμπιστευθείς σε κάποιον την κατασκευή μιας καινούργιας ιστοσελίδας για μια εφημερίδα με ιστορία 60 και πλέον έτη δεν ήταν εύκολη. Το «ψάξιμο» επίπονο μέχρι που συνάντησα τον Γιάννη Παπαθανασίου Project Manager @ Webstation Κατασκευή Ιστοσελίδων. Στην περίπτωσή του η εργατικότητα και συνέπεια συναντούν την έμπνευση και τη δημιουργία, οπότε το αποτέλεσμα δικαίωσε πλήρως τις προσδοκίες μας.”

Λάζαρος Μάμαλης

Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της εφημερίδας Η ΕΡΕΥΝΑ
Trikalaerevna.gr
2 / 6
Quote

“Είμαι απόλυτα ικανοποιημένος από τη συνεργασία με τη εταιρία Webstation, όσον αφορά την δημιουργία της ιστοσελίδας του ιατρείου μου, αλλά και την όλη τεχνική υποστήριξη. Ο Γιάννης και η Ιωάννα διακρίνονται από έντονο επαγγελματισμό, υψηλή επιστημονική γνώση του αντικειμένου και αξιοζήλευτη φιλικότητα. Θα σύστηνα ανεπιφύλακτα σε συναδέλφους μου ιατρούς αλλά και άλλους επαγγελματίες την συνεργασία με την εταιρία Webstation.”

Dr Γεώργιος Α. Παπαγεωργίου M.D.

Μαιευτήρας - Χειρουργός Γυναικολόγος
DrPapageorgiou.gr
3 / 6
Quote

“Η εμπειρία της συνεργασίας μας με το Webstation ήταν μοναδική. Πρόκειται για δύο επαγγελματίες οι οποίοι είναι πλήρως οργανωμένοι και έχουν πλούσιες ιδέες που προσαρμόζονται στις ανάγκες κάθε πελάτη. Ιδιαίτερα όμως τους ευχαριστούμε για την άμεση υποστήριξη τους όποτε αυτό είναι αναγκαίο.”

Ζιώγα Ξανθή

Πρότυπο Κέντρο Ξένων Γλωσσών
Zioga.edu.gr
4 / 6
Quote

“Εξαιρετική συνεργασία σε επίπεδο επικοινωνίας, διαθεσιμότητας, ευελιξίας και προτάσεων και λύσεων. Αισθάνθηκα μέλος της ομάδας και της διαδικασίας και ότι οι άνθρωποι της webstation άκουσαν το ζητούμενο και προσάρμοσαν τη δουλειά τους στις ανάγκες τις ιδιαιτερότητες και το ύφος της επιχείρησης. Επαγγελματισμός σε όλα τα επίπεδα και άψογο αποτέλεσμα στη δημιουργία λειτουργικής εύχρηστης και καλαίσθητης ιστοσελίδας που κάλυψε πλήρως τις απαιτήσεις της επιχείρησης και τα προσωπικά μου κριτήρια σε συνδυασμό με τις προτάσεις της webstation.”

Καλλιόπη Στελιουδάκη

Αναπτυξιακή Ψυχολόγος
Playhood.gr
5 / 6
Quote

“Στοχεύοντας σε ένα δυναμικό προϊόν όπως ο τουρισμός αυτό που επιζητούσαμε ήτανε εργασία σε πολύ ευμετάβλητο περιβάλλον…Ο Γιάννης και η Ιωάννα ανταποκριθήκαν τέλεια στο κάλεσμά μας και δημιουργήσανε ένα αποτέλεσμα αντάξιο των μεγάλων προσδοκιών που εκείνοι μας προξενήσανε. Ταχύτητα, αξιοπιστία και προπάντως ανταπόκριση με ένα τηλεφώνημα… Η Meteora Rocks προτείνει ανεπιφύλακτα τα παιδιά για μια συνεργασία με γερές βάσεις εμπιστοσύνης.”

Meteora Rocks

Διοργάνωση εκδρομών και δραστηριοτήτων
MeteoraRocks.com
6 / 6
Quote

“Με τη βοήθεια της Webstation δημιουργήθηκε για την εταιρεία μας μια ιστοσελίδα φιλική προς το χρήστη, λειτουργική και σύγχρονη, η οποία απέσπασε θετικά σχόλια από τους πελάτες μας. Από την πρώτη στιγμή διαπιστώσαμε το υψηλό επαγγελματικό επίπεδο των ανθρώπων και την άρτια παροχή υπηρεσιών. Κατά τη διάρκεια της συνεργασίας υπήρξε συνεχής αλληλεπίδραση σε όλα τα στάδια κατασκευής της ιστοσελίδας και αναμένεται να αποτελέσει σταθερό και πολύτιμο συνεργάτη για την επιχείρησή μας και μελλοντικά.”

Φίκα Χριστίνα

Παιδικές κατασκηνώσεις
Mountain-Camp.gr
Τι ακολουθεί;

Τα έργα μας