Αποκτήστε eshop με έκπτωση 70% - Ισχύει έως τις 31/7/2019Το νέο site OpticCulture.com είναι live — Δείτε το εδώ
Αναπαραγωγή ιστοσελίδων

Έμπνευση από άλλα site

Αναπαραγωγή ιστοσελίδων

Σας εμπνέει ή σας εντυπωσιάζει κάποιο site που υπάρχει ήδη και θα θέλατε κάτι αντίστοιχο;

ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗ

Επωφεληθείτε από τις πρακτικές  οπτικής επικοινωνίας καθώς και από τις στρατηγικές περιεχομένου και σχεδιασμού για τη βέλτιστη εμπειρία χρήστη που εφαρμόζουν μεγάλα και επιτυχημένα site, εξοικονομώντας χρόνο και χρήματα.

Έχουμε την εμπειρία και τη γνώση να αναπαράξουμε πλήρως όποια ιστοσελίδα επιθυμείτε. Π.χ. θέλετε ένα site σαν το Πρώτο Θέμα ή σαν του Κωτσόβολου; Εμείς μπορούμε να τα αναπαράξουμε, προσαρμόζοντάς τα στη δική σας εταιρική ταυτότητα, στα δικά σας χρώματα, στη δική σας δομή περιεχομένου.

 • Όποια στοιχεία τους δεν τα θέλετε, απλά δε θα τα αναπαράξουμε.
 • Αν είναι αργά, το δικό σας θα είναι γρήγορο.
 • Αν υστερούν σε δυνατότητες το δικό σας θα τις έχει.

 

Σημαντικό
Η αναπαραγωγή μιας ιστοσελίδας που υπάρχει ήδη, πραγματοποιείται από εμάς στο 100% αλλά παραδίδεται στον πελάτη σε τέτοιο βαθμό ώστε το εικαστικό αποτέλεσμα, το περιεχόμενο και τα αρχεία του site να μην παραβιάζουν και να μην καταπατούν πνευματικά δικαιώματα.

ΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ

Στρατηγική

Μαθαίνουμε για την επιχείρησή σας, γνωρίζουμε τα προϊόντα σας, μαθαίνουμε τις υπηρεσίες σας και καθορίζουμε τον καλύτερο τρόπο προβολής και παρουσίασής τους.

Περιεχόμενο

Εφαρμόζουμε τις βέλτιστες πρακτικές σε σχέση με το περιεχομένο της ιστοσελίδας σας ώστε να επικοινωνηθεί με αξιοπιστία το μήνυμα που θέλετε να περάσετε στον επισκέπτη.

Web Design

Συνδυάζουμε τις δικές σας ανάγκες με τις νέες σχεδιαστικές τάσεις οπτικής επικοινωνίας για να σχεδιάσουμε μια προσεγμένη και αποτελεσματική ιστοσελίδα.

Web Development

Αναπτύσσουμε το site σας με προσαρμοσμένες λειτουργίες και πολυγλωσσική υποστήριξη, χωρίς έτοιμα πρότυπα ώστε να είναι εύκολο στη διαχείριση και πολύ γρήγορο στην πλοήγηση.

Κάθε ιστοσελίδα που αναπτύσσουμε έχει βελτιστοποιηθεί για να φορτώνει σε 1.2 έως 3 δευτερόλεπτα.
ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ
 • 1ο ΣΤΑΔΙΟ

  Στρατηγική

  Κάνουμε συναντήσεις μαζί σας (είτε από κοντά, είτε online) για να γνωρίσουμε καλύτερα εσάς και τα προϊόντα σας ή τις υπηρεσίες σας. Μελετάμε τον ανταγωνισμό, αναλύουμε στατιστικά δεδομένα - εφόσον υπάρχουν - επιζητώντας να καταλάβουμε τις ανάγκες και τις απαιτήσεις σας. Έτσι θέτουμε τις σωστές βάσεις πάνω στις οποίες θα πρέπει κινηθούμε για τη δημιουργία μιας αποτελεσματικής για σας ιστοσελίδας.

 • 2ο ΣΤΑΔΙΟ

  Περιεχόμενο

  Σχεδιάζουμε τη δομή πληροφοριών για κάθε σελίδα και καθορίζουμε μια σαφή, πελατοκεντρική στρατηγική περιεχομένου που θα ωφελήσει στην επίτευξη των καθορισμένων στόχων του site όπως είναι η αύξηση πωλήσεων, η βελτίωση του κύρους και της αξιοπιστίας σας, το brand awareness κ.α..

 • 3ο ΣΤΑΔΙΟ

  Σχεδιασμός ιστοσελίδας

  Δημιουργούμε εικόνες υψηλής πιστότητας για να απεικονίσουμε γρήγορα το design της ιστοσελίδας σας πριν καταλήξουμε στα τελικά σχέδια και προσαρμοσμένα γραφικά. Αυτό το στάδιο συνήθως περιλαμβάνει 3-4 αναθεωρήσεις.

 • 4ο ΣΤΑΔΙΟ

  Ανάπτυξη ιστοσελίδας

  Αναπτύσσουμε τις λειτουργίες της ιστοσελίδας όπως αυτές έχουν συμφωνηθεί εφαρμόζοντας παράλληλα τον εικαστικό σχεδιασμό του προηγούμενου σταδίου στη CMS πλατφόρμα Wordpress. Αφού ολοκληρωθεί η ανάπτυξη, δοκιμάζουμε τα πάντα για την τέλεια απεικόνιση του site σε όλα τα προγράμματα περιήγησης, τα μεγέθη οθόνης και τις συσκευές.

 • 5ο ΣΤΑΔΙΟ

  Παράδοση έργου

  Μετά την έγκρισή σας και όλους τους απαραίτητους ελέγχους, ανεβάζουμε το site σας online έχοντας θέσει σε λειτουργία την ευρετηρίαση των σελίδων του ιστοτόπου σας από τη Google, εγκαθιστώντας πιστοποιητικό ασφάλειας και ενεργοποιώντας τα analytics για στατιστικά επισκεψιμότητας.

 • 6ο ΣΤΑΔΙΟ

  Υποστήριξη

  Μετά την παράδοση του έργου παρέχουμε τεχνική υποστήριξη για την ορθή λειτουργία του παραδοτέου υλικού. Φροντίζουμε ώστε ανά πάσα στιγμή, η ιστοσελίδα που σας δημιουργήσαμε, να λειτουργεί 100% σωστά και βάσει των συμφωνηθέντων. Επίσης σας εκπαιδεύουμε στη διαχείριση των δυναμικών στοιχείων της ιστοσελίδας σας.

Σχετικά έργα

Τι ακολουθεί;

Μετατροπή γραφικού σχεδίου σε ιστοσελίδα