Loop - Το πρότυπο Eshop της WebstationΤο νέο site Kkotronis.gr είναι live — Δείτε το εδώ
Webstation Κατασκευή Ιστοσελίδων

Σχεδιασμός & Ανάπτυξη

Κατασκευή ιστοσελίδων

Σχεδιάζουμε και αναπτύσσουμε ιστοσελίδες στα μέτρα σας χωρίς έτοιμα πρότυπα.

ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗ

Ειδικευόμαστε στο σχεδιασμό και την ανάπτυξη ιστοσελίδων για μικρές και μικρομεσαίες επιχειρήσεις καθώς και για ελεύθερους επαγγελματίες, παρέχοντας ποιοτικές υπηρεσίες που μόνο μεγάλες εταιρείες με υψηλά budgets απολαμβάνουν.

Σχεδιάζουμε και αναπτύσσουμε από την αρχή (κυριολεκτικά σε λευκό καμβά) μια ιστοσελίδα και ως προς το εικαστικό της και ως προς τη δομή της.

Δεν χρησιμοποιούμε έτοιμα πρότυπα / κονσέρβες στα οποία απλά πετάμε μέσα εικόνες και κείμενα. Δημιουργούμε εμείς το πρότυπο ιστοσελίδας του κάθε πελάτη, το οποίο είναι μοναδικό και «ραμμένο» πάνω του, προκειμένου να διαφοροποιηθεί από τον ανταγωνισμό.

ΚΥΡΙΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

Απεριόριστες σελίδες

Δεν θέτουμε κανένα περιορισμό στο πλήθος των σελίδων. Δημιουργούμε όσες χρειάζονται για να επιτευχθούν οι στόχοι σας.

Διαχείριση 24/7

Θα μπορείτε να ενημερώνετε το περιεχόμενο της ιστοσελίδας σας ανά πάσα στιγμή και από κάθε συσκευή.

Responsive design

Το site σας θα δείχνει όμορφο και προσεγμένο σε κάθε μέγεθος οθόνης desktop, tablet & κινητού.

Custom designed

Σχεδιάζουμε και αναπτύσσουμε ιστοσελίδες στα μέτρα σας χωρίς έτοιμα πρότυπα.

SEO optimised

Βέλτιστη υποδομή SEO με αποτελεσματική και σωστή ευρετηρίαση για όσο το δυνατόν υψηλότερη κατατάξη στις μηχανές αναζήτησης.

100% Δέσμευση

Κάνουμε όλα όσα είναι εφικτά για την επίτευξη των στόχων των πελατών μας. Παραδίδουμε περισσότερα από όσα υποσχόμαστε.

Speed optimised

Γρήγορη πλοήγηση και φόρτωμα περιεχομένου αποτελούν πάντα κρίσιμα στοιχεία για μια επιτυχημένη ιστοσελίδα.

Τεχνική υποστήριξη

Πλήρη τεχνική υποστήριξη πριν, κατά τη διάρκεια και μετά την ολοκλήρωση του έργου.

Google friendly

Το site σας θα εναρμονίζεται πλήρως με τις συστάσεις της Google για φιλικότερο περιβάλλον σε χρήστες και bots.

ΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ

Στρατηγική

Μαθαίνουμε για την επιχείρησή σας, γνωρίζουμε τα προϊόντα σας, μαθαίνουμε τις υπηρεσίες σας και καθορίζουμε τον καλύτερο τρόπο προβολής και παρουσίασής τους.

Περιεχόμενο

Εφαρμόζουμε τις βέλτιστες πρακτικές σε σχέση με το περιεχομένο της ιστοσελίδας σας ώστε να επικοινωνηθεί με αξιοπιστία το μήνυμα που θέλετε να περάσετε στον επισκέπτη.

Web Design

Συνδυάζουμε τις δικές σας ανάγκες με τις νέες σχεδιαστικές τάσεις οπτικής επικοινωνίας για να σχεδιάσουμε μια προσεγμένη και αποτελεσματική ιστοσελίδα.

Web Development

Αναπτύσσουμε το site σας με προσαρμοσμένες λειτουργίες και πολυγλωσσική υποστήριξη, χωρίς έτοιμα πρότυπα ώστε να είναι εύκολο στη διαχείριση και πολύ γρήγορο στην πλοήγηση.

Κάθε ιστοσελίδα που αναπτύσσουμε έχει βελτιστοποιηθεί για να φορτώνει σε 1.2 έως 3 δευτερόλεπτα.
ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ
 • 1ο ΣΤΑΔΙΟ

  Στρατηγική

  Κάνουμε συναντήσεις μαζί σας (είτε από κοντά, είτε online) για να γνωρίσουμε καλύτερα εσάς και τα προϊόντα σας ή τις υπηρεσίες σας. Μελετάμε τον ανταγωνισμό, αναλύουμε στατιστικά δεδομένα - εφόσον υπάρχουν - επιζητώντας να καταλάβουμε τις ανάγκες και τις απαιτήσεις σας. Έτσι θέτουμε τις σωστές βάσεις πάνω στις οποίες θα πρέπει κινηθούμε για τη δημιουργία μιας αποτελεσματικής για σας ιστοσελίδας.

 • 2ο ΣΤΑΔΙΟ

  Περιεχόμενο

  Σχεδιάζουμε τη δομή πληροφοριών για κάθε σελίδα και καθορίζουμε μια σαφή, πελατοκεντρική στρατηγική περιεχομένου που θα ωφελήσει στην επίτευξη των καθορισμένων στόχων του site όπως είναι η αύξηση πωλήσεων, η βελτίωση του κύρους και της αξιοπιστίας σας, το brand awareness κ.α..

 • 3ο ΣΤΑΔΙΟ

  Σχεδιασμός ιστοσελίδας

  Δημιουργούμε εικόνες υψηλής πιστότητας για να απεικονίσουμε γρήγορα το design της ιστοσελίδας σας πριν καταλήξουμε στα τελικά σχέδια και προσαρμοσμένα γραφικά. Αυτό το στάδιο συνήθως περιλαμβάνει 3-4 αναθεωρήσεις.

 • 4ο ΣΤΑΔΙΟ

  Ανάπτυξη ιστοσελίδας

  Αναπτύσσουμε τις λειτουργίες της ιστοσελίδας όπως αυτές έχουν συμφωνηθεί εφαρμόζοντας παράλληλα τον εικαστικό σχεδιασμό του προηγούμενου σταδίου στη CMS πλατφόρμα Wordpress. Αφού ολοκληρωθεί η ανάπτυξη, δοκιμάζουμε τα πάντα για την τέλεια απεικόνιση του site σε όλα τα προγράμματα περιήγησης, τα μεγέθη οθόνης και τις συσκευές.

 • 5ο ΣΤΑΔΙΟ

  Παράδοση έργου

  Μετά την έγκρισή σας και όλους τους απαραίτητους ελέγχους, ανεβάζουμε το site σας online έχοντας θέσει σε λειτουργία την ευρετηρίαση των σελίδων του ιστοτόπου σας από τη Google, εγκαθιστώντας πιστοποιητικό ασφάλειας και ενεργοποιώντας τα analytics για στατιστικά επισκεψιμότητας.

 • 6ο ΣΤΑΔΙΟ

  Υποστήριξη

  Μετά την παράδοση του έργου παρέχουμε τεχνική υποστήριξη για την ορθή λειτουργία του παραδοτέου υλικού. Φροντίζουμε ώστε ανά πάσα στιγμή, η ιστοσελίδα που σας δημιουργήσαμε, να λειτουργεί 100% σωστά και βάσει των συμφωνηθέντων. Επίσης σας εκπαιδεύουμε στη διαχείριση των δυναμικών στοιχείων της ιστοσελίδας σας.

ΕΛΑΤΕ ΣΕ ΕΠΑΦΗ

Ενδιαφέρεστε να συνεργαστείτε μαζί μας;

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σχετικά έργα

Τι ακολουθεί;

Αναπαραγωγή ιστοσελίδων