Αποκτήστε eshop με έκπτωση 70% - Ισχύει έως τις 31/7/2019Το νέο site OpticCulture.com είναι live — Δείτε το εδώ
Webstation Κατασκευή Ιστοσελίδων

Σχεδιασμός & Ανάπτυξη

Κατασκευή ιστοσελίδων

Σχεδιάζουμε και αναπτύσσουμε ιστοσελίδες στα μέτρα σας χωρίς έτοιμα πρότυπα.

ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗ

Ειδικευόμαστε στο σχεδιασμό και την ανάπτυξη ιστοσελίδων για μικρές επιχειρήσεις και ελεύθερους επαγγελματίες, παρέχοντας ποιοτικές υπηρεσίες που μόνο μεγάλες εταιρείες με υψηλά budgets απολαμβάνουν.

Σχεδιάζουμε και αναπτύσσουμε από την αρχή (κυριολεκτικά σε λευκό καμβά) μια ιστοσελίδα και ως προς το εικαστικό της και ως προς τη δομή της.

Δεν χρησιμοποιούμε έτοιμα πρότυπα / κονσέρβες στα οποία απλά πετάμε μέσα εικόνες και κείμενα. Δημιουργούμε εμείς το πρότυπο ιστοσελίδας του κάθε πελάτη, το οποίο είναι μοναδικό και «ραμμένο» πάνω του, προκειμένου να διαφοροποιηθεί από τον ανταγωνισμό.

ΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ

Στρατηγική

Μαθαίνουμε για την επιχείρησή σας, γνωρίζουμε τα προϊόντα σας, μαθαίνουμε τις υπηρεσίες σας και καθορίζουμε τον καλύτερο τρόπο προβολής και παρουσίασής τους.

Περιεχόμενο

Εφαρμόζουμε τις βέλτιστες πρακτικές σε σχέση με το περιεχομένο της ιστοσελίδας σας ώστε να επικοινωνηθεί με αξιοπιστία το μήνυμα που θέλετε να περάσετε στον επισκέπτη.

Web Design

Συνδυάζουμε τις δικές σας ανάγκες με τις νέες σχεδιαστικές τάσεις οπτικής επικοινωνίας για να σχεδιάσουμε μια προσεγμένη και αποτελεσματική ιστοσελίδα.

Web Development

Αναπτύσσουμε το site σας με προσαρμοσμένες λειτουργίες και πολυγλωσσική υποστήριξη, χωρίς έτοιμα πρότυπα ώστε να είναι εύκολο στη διαχείριση και πολύ γρήγορο στην πλοήγηση.

Κάθε ιστοσελίδα που αναπτύσσουμε έχει βελτιστοποιηθεί για να φορτώνει σε 1.2 έως 3 δευτερόλεπτα.
ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ
 • 1ο ΣΤΑΔΙΟ

  Στρατηγική

  Κάνουμε συναντήσεις μαζί σας (είτε από κοντά, είτε online) για να γνωρίσουμε καλύτερα εσάς και τα προϊόντα σας ή τις υπηρεσίες σας. Μελετάμε τον ανταγωνισμό, αναλύουμε στατιστικά δεδομένα - εφόσον υπάρχουν - επιζητώντας να καταλάβουμε τις ανάγκες και τις απαιτήσεις σας. Έτσι θέτουμε τις σωστές βάσεις πάνω στις οποίες θα πρέπει κινηθούμε για τη δημιουργία μιας αποτελεσματικής για σας ιστοσελίδας.

 • 2ο ΣΤΑΔΙΟ

  Περιεχόμενο

  Σχεδιάζουμε τη δομή πληροφοριών για κάθε σελίδα και καθορίζουμε μια σαφή, πελατοκεντρική στρατηγική περιεχομένου που θα ωφελήσει στην επίτευξη των καθορισμένων στόχων του site όπως είναι η αύξηση πωλήσεων, η βελτίωση του κύρους και της αξιοπιστίας σας, το brand awareness κ.α..

 • 3ο ΣΤΑΔΙΟ

  Σχεδιασμός ιστοσελίδας

  Δημιουργούμε εικόνες υψηλής πιστότητας για να απεικονίσουμε γρήγορα το design της ιστοσελίδας σας πριν καταλήξουμε στα τελικά σχέδια και προσαρμοσμένα γραφικά. Αυτό το στάδιο συνήθως περιλαμβάνει 3-4 αναθεωρήσεις.

 • 4ο ΣΤΑΔΙΟ

  Ανάπτυξη ιστοσελίδας

  Αναπτύσσουμε τις λειτουργίες της ιστοσελίδας όπως αυτές έχουν συμφωνηθεί εφαρμόζοντας παράλληλα τον εικαστικό σχεδιασμό του προηγούμενου σταδίου στη CMS πλατφόρμα Wordpress. Αφού ολοκληρωθεί η ανάπτυξη, δοκιμάζουμε τα πάντα για την τέλεια απεικόνιση του site σε όλα τα προγράμματα περιήγησης, τα μεγέθη οθόνης και τις συσκευές.

 • 5ο ΣΤΑΔΙΟ

  Παράδοση έργου

  Μετά την έγκρισή σας και όλους τους απαραίτητους ελέγχους, ανεβάζουμε το site σας online έχοντας θέσει σε λειτουργία την ευρετηρίαση των σελίδων του ιστοτόπου σας από τη Google, εγκαθιστώντας πιστοποιητικό ασφάλειας και ενεργοποιώντας τα analytics για στατιστικά επισκεψιμότητας.

 • 6ο ΣΤΑΔΙΟ

  Υποστήριξη

  Μετά την παράδοση του έργου παρέχουμε τεχνική υποστήριξη για την ορθή λειτουργία του παραδοτέου υλικού. Φροντίζουμε ώστε ανά πάσα στιγμή, η ιστοσελίδα που σας δημιουργήσαμε, να λειτουργεί 100% σωστά και βάσει των συμφωνηθέντων. Επίσης σας εκπαιδεύουμε στη διαχείριση των δυναμικών στοιχείων της ιστοσελίδας σας.

Σχετικά έργα

Τι ακολουθεί;

Αναπαραγωγή ιστοσελίδων