Έχεις μια μικρή επιχείρηση;

Έχεις μια μικρή επιχείρηση;

Αν θέλεις μερίδιο της αγοράς και δεν διαθέτεις site ή δεν διαθέτεις το κατάλληλο site, είναι δύσκολο έως απίθανο να το διεκδικήσεις. Πρέπει να σε γνωρίσει η αγορά, να κάνεις καλή πρώτη εντύπωση ώστε να εμπνεύσεις την εμπιστοσύνη και την περιέργεια να μάθουν περισσότερα για την επιχείρησή σου και να καταλήξουν στο συμπέρασμα πως αποτελείς την καλύτερη επιλογή για εκείνους.

Πρέπει να αποκτήσεις μια αξιόπιστη και καλοσχεδιασμένη ιστοσελίδα για την διαδικτυακή σου προβολή ικανοποιώντας τους κανόνες του online marketing, branding και messaging.

Επέλεξε την Webstation

Είμαστε ο ιδανικός συνεργάτης αν θέλεις μια εταιρική ιστοσελίδα με επαγγελματικό design, με επιμέλεια στη δομή και το περιεχόμενο λαμβάνοντας πάντα υπόψη τη βέλτιστη εμπειρία χρήστη.

Δημιουργούμε ιστοσελίδες που μόνο μεγάλες επιχειρήσεις με υψηλά budgets διαθέτουν καθώς ότι δημιουργούμε είναι απόλυτα προσαρμοσμένο στον πελάτη, τους στόχους του και πάνω από όλα στο κοινό το οποίο απευθύνεται και θέλει να προσελκύσει.

Συχνές ερωτήσεις

ΕΡ. Τι είναι online marketing, branding και messaging;

Απ. Με αυτές τις ορολογίες αναφερόμαστε:

α) στα εργαλεία, στο περιεχόμενο και τις λειτουργίες που πρέπει να διαθέτει μια εταιρική ιστοσελίδα για να δημιουργήσει κοινό και να κερδίσει την εμπιστοσύνη του,

β) στο design για την αποτελεσματικότερη προβολή των παραπάνω,

γ) στη μεθοδολογία για να κατανοήσεις πιο είναι το κοινό της επιχείρησης και ποια "προβλήματα" τους λύνει.


ΕΡ. Γιατί λες πως οι μεγάλες επιχειρήσεις πληρώνουν πολλά για αυτές τις υπηρεσίες ενώ εσύ το κάνεις πιο οικονομικά για τις μικρές επιχειρήσεις;

Απ. Οι μεγάλες επιχειρήσεις θέλουν να απευθυνθούν σε μεγάλα κοινά, με πολλά διαφορετικά χαρακτηριστικά και απαιτήσεις. Η συλλογή και η επεξεργασία αυτού του όγκου δεδομένων για την αποτελεσματικότερη στρατηγική αποτελεί κοστοβόρα διαδικασία η οποία όμως είναι ανταποδοτική.

Το γραφείο μας έχει συνεργαστεί με πολλές μικρές επιχειρήσεις που σε πρώτη φάση απευθύνονται σε μικρότερο κοινό, συνεπώς μικρότερη συλλογή και επεξεργασία δεδομένων. Εμείς τους βοηθάμε και τους μαθαίνουμε πως να έχουν απήχηση στο κοινό αυτό από το οποίο θα ξεκινήσει η μετάλλαξή τους σε μια μεγάλη επιχείρηση - εφόσον αυτός είναι ο στόχος τους.


ΕΡ. Πόσο κοστίζει ο σχεδιασμός και η κατασκευή μιας εταιρικής ιστοσελίδας;

Απ. Το κόστος  δημιουργίας μιας εταιρικής ιστοσελίδας στο γραφείο μας κυμαίνεται συνήθως από 750€ έως 1500€ + ΦΠΑ.

Τι χαρακτηρίζει την Webstation;

Επαγγελματικό και ποιοτικό αποτέλεσμα.

Συνέπεια στα χρονοδιαγράμματα.

Διαφάνεια στη συνεργασία.

Custom design και λειτουργίες.

Πλήρη υποστήριξη μετά την παράδοση του έργου.

Παραδίδει περισσότερα από όσα υπόσχεται.

Θέλεις να μάθεις περισσότερα;

Στείλε μας ένα email στο

info@webstation.gr

Αν προτιμάς τηλεφώνησέ μας στο

24310 31700

Διαφορετικά, συμπλήρωσε την παρακάτω φόρμα επικοινωνίας

UP