Θέλεις ένα ενημερωτικό site ή blog;

Θέλεις ένα ενημερωτικό site ή blog;

Τότε, χρειάζεσαι ένα custom wordpress theme, γρήγορο, εύκολο στη διαχείριση, ευχάριστο στον επισκέπτη / αναγνώστη και με διαφημιστικούς χώρους σε όποιο σημείο επιθυμείς.

Επέλεξε την Webstation

Αν θέλεις ένα άψογα σχεδιασμένο και δομημένο blog ή ενημερωτικό site το οποίο να διαφέρει από τα υπόλοιπα που χρησιμοποιούν τα ίδια έτοιμα themes και να διαθέτει προσαρμοσμένες δυνατότητες και λειτουργίες που εσύ επιθυμείς, τότε σίγουρα είσαι στο σωστό σημείο.

 

Συχνές ερωτήσεις

ΕΡ. Τι σημαίνει custom wordpress theme;

Απ. Σημαίνει πως σχεδιάζουμε και αναπτύσσουμε από την αρχή (κυριολεκτικά σε λευκό καμβά) μια ιστοσελίδα που βασίζεται στη δημοφιλέστερη και καλύτερη πλατφόρμα διαχείρισης δυναμικού περιεχομένου. Δεν παίρνουμε κάποιο έτοιμο πρότυπο και απλά πετάμε μέσα εικόνες και κείμενα. Δημιουργούμε εμείς το πρότυπο ιστοσελίδας του πελάτη το οποίο είναι μοναδικό και αφιερωμένο μόνο σε εκείνον χωρίς να το χρησιμοποιούμε ξανά σε άλλη ιστοσελίδα.


ΕΡ. Το μεγαλύτερο πρόβλημα που αντιμετωπίζω είναι με τις διαφημίσεις που χρειάζομαι στο blog μου; Δεν έχω βρει κάποιο εύκολο τρόπο ή πρόγραμμα για να τις διαχειρίζομαι και να τις παρουσιάζω όπως θέλω και όπου θέλω. Εσείς πως λύνετε το θέμα αυτό;

Απ. Έχουμε δημιουργήσει πολλά ενημερωτικά site που αντιμετωπίζανε το ίδιο πρόβλημα και κανένα από τα έτοιμα προγράμματα της αγοράς δεν ήταν ικανοποιητικό. Έκαναν τα site να αργούν να φορτώσουν, το περιβάλλον διαχείρισης ήταν στα Αγγλικά και σύνθετο. Αποφασίσαμε λοιπόν να δημιουργήσουμε το δικό μας σύστημα προβολής και διαχείρισης διαφημίσεων το οποίο να είναι απλό, εύκολο και γρήγορο. Το διαθέτουμε μόνο στους πελάτες μας (δηλαδή μόνο για τις ιστοσελίδες που εμείς έχουμε δημιουργήσει) και μπορούμε να το παραμετροποιήσουμε ώστε να καλύπτει απόλυτα τι ανάγκες σου.


ΕΡ. Πόσο κοστίζει ο σχεδιασμός και η κατασκευή μιας ενημερωτικής ιστοσελίδας ή blog;

Απ. Το κόστος  δημιουργίας μιας ενημερωτικής ιστοσελίδας ή blog στο γραφείο μας κυμαίνεται συνήθως από 650€ (Blog) έως 1950€  (Ειδησεογραφικό site) + ΦΠΑ.

Τι χαρακτηρίζει την Webstation;

Επαγγελματικό και ποιοτικό αποτέλεσμα.

Συνέπεια στα χρονοδιαγράμματα.

Διαφάνεια στη συνεργασία.

Custom design και λειτουργίες.

Πλήρη υποστήριξη μετά την παράδοση του έργου.

Παραδίδει περισσότερα από όσα υπόσχεται.

Θέλεις να μάθεις περισσότερα;

Στείλε μας ένα email στο

info@webstation.gr

Αν προτιμάς τηλεφώνησέ μας στο

24310 31700

Διαφορετικά, συμπλήρωσε την παρακάτω φόρμα επικοινωνίας

UP