Κατασκευή ιστοσελίδων

Κατασκευή ιστοσελίδων

μελέτη, design, αποτελεσματικότητα

Στη Webstation κατασκευάζουμε ιστοσελίδες για όλους τους επαγγελματικούς κλάδους και ιδιώτες. Σχεδιάζουμε και αναπτύσσουμε όχι μόνο το εικαστικό, αλλά, λειτουργίες και εφαρμογές για τη βέλτιστη εμπειρία χρήστη μέσα από την ανάλυση και τη μελέτη των αναγκών που πρέπει να καλύπτουν.

Πιο αναλυτικά

Εικαστικό

Σχεδιάζουμε το εικαστικό μιας ιστοσελίδας ώστε να αντιπροσωπεύει την εταιρική ταυτότητα και το ύφος της επιχείρησης. Κάνουμε τις προτάσεις μας για το design με πλήρη περιγραφή και αιτιολόγηση των διαφόρων παραμέτρων. Οι προτάσεις αυτές περιέχουν δείγματα και παραδείγματα, παλέτες χρωμάτων, γραμματοσειρές κ.α. ώστε σε συνεννόηση με τον πελάτη να καταλήξουμε στο τελικό εικαστικό αποτέλεσμα.

Μελέτη

Η κατασκευή μιας ιστοσελίδας μπορεί εύκολα να παρομοιαστεί με την κατασκευή ενός κτιρίου ή με τη σύσταση μια επιχείρησης. Σε όλες τις περιπτώσεις θα πρέπει να υπάρχει μια μελέτη είτε είναι κτιριακή είτε είναι business plan. Και για ποιο λόγο; Για να υπάρξει το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα με το μικρότερο δυνατό ρίσκο ή κίνδυνο αποτυχίας.

Κάθε έργο πρέπει να υλοποιείται ως αποτέλεσμα μιας μελέτης η οποία θα συνθέτει ένα σύνολο πληροφοριών απαραίτητων για την επίτευξη των στόχων και την κάλυψη των αναγκών. Οι πληροφορίες αυτές καλύπτουν ένα φάσμα το οποίο εκτείνεται από θέματα marketing, ανταγωνισμού και αγοράς έως το περιεχόμενο, τις νέες τεχνολογίες και το design.

Περιεχόμενο

Το περιεχόμενο της ιστοσελίδας θα πρέπει να είναι γνωστό και καθορισμένο από την αρχή ως προς το ποιο πρέπει να είναι, σε τι έκταση θα είναι καθώς και ποιες λέξεις και φράσεις κλειδιά πρέπει να περιέχει. Όλα αυτά πάντα, σε συνεργασία με τον πελάτη ο οποίο γνωρίζει τις υπηρεσίες του καλύτερα από τον καθένα.

Λειτουργίες

Για τις ιστοσελίδες των πελατών μας, είτε αναπτύσσουμε λειτουργίες προσαρμοσμένες στις ανάγκες τους, είτε χρησιμοποιούμε έτοιμες και δοκιμασμένες εφαρμογές που καλύπτουν στο 100% τις ανάγκες τους. Ως λειτουργίες ορίζουμε τις ενέργειες εκείνες που μπορεί να κάνει ο επισκέπτης της ιστοσελίδας με σκοπό την εγγραφή μελών, την πώληση προϊόντων, το marketing κ.α. Επίσης, οι λειτουργίες μιας ιστοσελίδας αφορούν και το διαχειριστή της σε σχέση με τον τρόπο και την ευκολία της διαχείρισης του περιεχομένου, την προώθηση υπηρεσιών και προϊόντων, τη δημιουργία αναφορών πωλήσεων, επισκεψιμότητας κ.α. Τέλος οι λειτουργίες αφορούν επίσης τη διασύνδεση με τις πλατφόρμες σύγκρισης τιμών Skroutz και Best Price, τη διασύνδεση με τράπεζες για πληρωμές μέσω πιστωτικών καρτών ακόμα και την πολυγλωσσικότητα.

Στρατηγική

Μαζί με τον πελάτη καθορίζουμε τη στρατηγική προώθησης και προβολής της ιστοσελίδας ώστε να αυξάνεται το κοινό της. Το κοινό αυτό εξαρτάται από τον τύπο της ιστοσελίδας και μπορεί να αφορά πελάτες, αναγνώστες, συνδρομητές κ.α.

Social Media

Βοηθάμε τους πελάτες στη δημιουργία λογαριασμών στα social media επιλέγοντας τις κατάλληλες πλατφόρμες και τη στρατηγική που θα πρέπει να ακολουθηθεί ώστε να αποτελέσουν εργαλείο προβολής και προώθησης της ιστοσελίδας και κατά επέκταση της επιχείρησης.

Εκπαίδευση

Εκπαιδεύουμε τους διαχειριστές των ιστοσελίδων που δημιουργούμε έτσι ώστε να μπορούν να επεξεργάζονται και να ενημερώνουν το περιεχόμενο της σελίδας τους βάσει όλων των λειτουργιών και δυνατοτήτων που έχουμε αναπτύξει.

Blog και Blogging

Ίσως το πιο σημαντικό εργαλείο προώθησης μιας ιστοσελίδας είναι το κομμάτι του blogging κυρίως σε περιπτώσεις που πρέπει να χτιστεί η εμπιστοσύνη του επισκέπτη. Αποτελεί βασικό εργαλείο για το SEO με άμεσα αποτελέσματα στη Google και τις άλλες μηχανές αναζήτησης, αλλά και την ολοκληρωμένη πληροφόρηση των αναγνωστών και δυνητικών πελατών.

Τύποι ιστοσελίδων

Κατασκευάζουμε όλους τους τύπους ιστοσελίδων όπως ενημερωτικές, ηλεκτρονικά καταστήματα, εταιρικές, landing pages, ευρετήρια / καταλόγους, ιστοσελίδες ξενοδοχείων, ιστοσελίδες ιατρών, ιστοσελίδες φροντιστηρίων κ.α.

Υποστήριξη ιστοσελίδων

Η υποστήριξη της ιστοσελίδας αφορά την επίλυση τεχνικών προβλημάτων όπως η λειτουργία των email, θέματα φιλοξενίας, αντίγραφα ασφαλείας και όλες τις απαραίτητες αναβαθμίσεις. Επίσης, περιλαμβάνει τα επιχειρησιακά θέματα όπως δυσκολίες προσθήκης περιεχομένου, δυσκολίες με ανέβασμα εικόνων κ.α. Τέλος, σχετίζεται με θέματα προώθησης και κυρίως συμβουλές για ενέργειες επίτευξης καλύτερης προώθησης της ιστοσελίδας και κατ΄επέκταση των υπηρεσιών και των προϊόντων της.

Εμπειρία χρήστη

Στην κατασκευή μια ιστοσελίδας, προσπαθούμε πάντα να λαμβάνουμε υπόψη το προφίλ των χρηστών / επισκεπτών της ώστε να τους προσφέρουμε την ιδανική εμπειρία πλοήγησης και χρήσης των λειτουργιών της. Υπάρχουν πολλά στοιχεία που παίζουν ρόλο όπως το φύλο, η ηλικία, οι ανάγκες τους, ο χρόνος που διαθέτουν κ.α.

Ικανοποίηση πελάτη

Αποτελεί στόχο μας η ενεργή συμμετοχή του πελάτη στη διαδικασία δημιουργίας της ιστοσελίδας του και να αισθανθεί πως η συμβολή του στη διαδικασία του σχεδιασμού είναι απαραίτητη τόσο για το γραφείο μας όσο και στο να κατανοήσει πλήρως το τελικό αποτέλεσμα. Πάνω από όλα, προσπαθούμε ώστε η εμπειρία του να είναι ευχάριστη, δημιουργική, εκπαιδευτική και ικανοποιητική σε τέτοιο βαθμό που να τη συστήνει ανεπιφύλακτα σε όποιον άλλο επιθυμεί να αποκτήσει ιστοσελίδα.

SEO

Σχεδιάζουμε τη βέλτιστη υποδομή για αποτελεσματικό SEO, δηλαδή την καλύτερη δυνατή ευρετηρίαση της ιστοσελίδας και τη συνεχή βελτίωση των θέσεων κατάταξής της στα αποτελέσματα αναζήτησης. Ουσιαστικά, φροντίζουμε να αναδεικνύονται με τον καλύτερο τρόπο οι λέξεις και φράσεις κλειδιά.

Responsive design

Όλες οι ιστοσελίδες που κατασκευάζουμε σχεδιάζονται για προσαρμοσμένη προβολή σε όλα τα μεγέθη οθονών που διαθέτουν οι συσκευές κινητών και tablets. Πρόκειται για ένα στοιχείο που το εκτιμάει σημαντικά η Google και το λαμβάνει υπόψη στα αποτελέσματα αναζήτησης των χρηστών.

Ασφάλεια

Δίνουμε πάντα έμφαση στη ασφάλεια κάθε ιστοσελίδας και των δεδομένων της με πιστοποιητικά ασφαλείας SSL, με κρυπτογραφημένες πληροφορίες και κωδικούς, τηρώντας τους κανόνες που ορίζουν η Google, ο εκάστοτε πάροχος, ο ίδιος ο πελάτης, οι τράπεζες κ.α.

Ονοματοδοσία / Φιλοξενία

Δεν εμπορευόμαστε πακέτα φιλοξενίας και domain names, δηλαδή δεν λειτουργούμε ως πάροχοι παρά μόνο συστήνουμε αντίστοιχες εταιρίες με τις οποίες έχουμε δουλέψει επιτυχώς όλα αυτά τα χρόνια. Έτσι, αφιερώνουμε όλο μας το χρόνο για τις κατασκευές ιστοσελίδων των πελατών μας στους οποίους δίνουμε τη δυνατότητα να επιλέξουν οι ίδιοι την εταιρία παροχής υπηρεσιών ονοματοδοσίας και φιλοξενίας χωρίς καμία δέσμευση από το γραφείο μας και με πιο συμφέρουσες τιμές, χωρίς προμήθειες μεσαζόντων.

Κόστη κατασκευής ιστοσελίδων

Ενδεικτικά αναφέρουμε πως οι εταιρικές ιστοσελίδες ξεκινούν από 450€ + ΦΠΑ, οι ιστοσελίδες ενημερωτικού περιεχομένου από 600€ + ΦΠΑ, οι ιστοσελίδες ξενοδοχείων από 750€ + ΦΠΑ και οι ιστοσελίδες ηλεκτρονικού εμπορίου από 950€ + ΦΠΑ.

Θέλεις να συνεργαστείς μαζί μας;
Start a project