Έχεις επενδύσει χρόνο και χρήματα για να είσαι ένας σωστός, χρήσιμος και καταρτισμένος επαγγελματίας. Αν λοιπόν έχεις ήδη μια ιστοσελίδα που κατανοείς πως δεν σε αντιπροσωπεύει ή αν δεν διαθέτεις site και αντιλαμβάνεσαι πως το χρειάζεσαι για να προβάλεις τα προτερήματά σου – και επειδή η εικόνα παίζει ρόλο – χρειάζεσαι μια άψογα σχεδιασμένη ιστοσελίδα. Ένα custom designed site προσαρμοσμένο σε σένα και τις υπηρεσίες σου, το οποίο να σε ξεχωρίζει από τον αυξανόμενο ανταγωνισμό και να αναδεικνύει τα στοιχεία που σε διαφοροποιούν.

Είσαι ελεύθερος επαγγελματίας;

Επέλεξε την Webstation

Αποτελούμε την ιδανική επιλογή για σένα τον ελεύθερο επαγγελματία που έχεις αρκετά περιορισμένο χρόνο με αυξημένες υποχρεώσεις και χρειάζεσαι έναν έμπιστο και έμπειρο συνεργάτη για το σχεδιασμό και την  ανάπτυξη της ιστοσελίδας σου.

Έναν επαγγελματία ο οποίος θα σε κατευθύνει σωστά, θα σου προτείνει λύσεις προσαρμοσμένες 100% σε σένα και στις υπηρεσίες σου και όχι έτοιμα πρότυπα ιστοσελίδων (απρόσωπες και χωρίς χαρακτήρα κονσερβοποιημένες λύσεις της αγοράς).

Συχνές ερωτήσεις

ΕΡ. Τι σημαίνει custom designed site;

Απ. Σημαίνει πως σχεδιάζουμε και αναπτύσσουμε από την αρχή (κυριολεκτικά σε λευκό καμβά) μια ιστοσελίδα και ως προς το εικαστικό της και ως προς τη δομή της. Δεν χρησιμοποιούμε έτοιμα πρότυπα / κονσέρβες στα οποία απλά πετάμε μέσα εικόνες και κείμενα. Δημιουργούμε εμείς το πρότυπο ιστοσελίδας του πελάτη το οποίο είναι μοναδικό και «ραμμένο» πάνω του γιατί έτσι μόνο μπορεί να διαφοροποιηθεί από τον ανταγωνισμό.


ΕΡ. Πόσο κοστίζει ο σχεδιασμός και η κατασκευή μιας ιστοσελίδας για ελεύθερο επαγγελματία;

Απ. Το κόστος  δημιουργίας μιας ιστοσελίδας ελεύθερου επαγγελματία στο γραφείο μας κυμαίνεται συνήθως από 750€ έως 1300€  + ΦΠΑ.

Share