ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Λεπτομέρειες έργου

Fourteen Creative Website

Σχεδιασμός & κατασκευή ιστοσελίδας

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΕΤΟΣ

2018
Δείτε το site live

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ

To Fourteen είναι το πρώτο επίσημο Spec Project της Webstation το οποίο διατίθεται όχι μόνο για λόγους επίδειξης αλλά και προς πώληση. Όταν ξεκινήσαμε να το σχεδιάζουμε, είχαμε κατά νου δημιουργικά επαγγέλματα όπως διακοσμητές, αρχιτέκτονες, γραφίστες κ.α.

Όμως, το έργο έχει σχεδιαστεί και αναπτυχθεί κατά τέτοιο τρόπο ώστε με μικρές προσαρμογές, να αποτελέσει ιστοσελίδα και για άλλους επαγγελματίες όπως του κλάδου της εστίασης και της ψυχαγωγίας, ξενοδοχεία, ιατρούς, δικηγόρους ακόμα και bloggers.

ΣΧΕΔΙΑΣΤΙΚΗ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗ

Το Fourteen είναι custom designed από εμάς. Θέλαμε να παρουσιάσουμε ένα έργο το οποίο να ξεχωρίζει από την πλειονότητα των ιστοσελίδων αλλά και τα έτοιμα themes που κυκλοφορούν. Για να πετύχουμε τα παραπάνω, συνδυάσαμε σύγχρονο design με minimal αισθητική, λιτή χρήση και εφαρμογή χρωμάτων που ισορροπούν με τις μεγάλες εικόνες. Δομήθηκε με τη λογική του 50-50 δίνοντας έμφαση ταυτόχρονα και στις εικόνες και στα κείμενα. Η έμφαση και η χρήση μεγάλων εικόνων επιτρέπει την εύκολη προσαρμογή του site σχεδόν σε κάθε επαγγελματικό κλάδο και εταιρική ταυτότητα. Όπως σε κάθε έργο μας, δώσαμε μεγάλη σημασία στο responsive design για προβολή σε κινητά και tablets αλλά και στην εύκολη και ταχύτατη πλοήγηση του επισκέπτη.

Η γραμματοσειρά που χρησιμοποιήθηκε ονομάζεται Alegreya Sans και ανήκει στις γραμματοσειρές της Google. Είναι συμβατή με όλους τους browsers όπως Μozzila, Chrome, Safari, Microsoft Edge κ.α.

Αναφορικά με το χρωματολόγιο κάναμε λιτή χρήση 2 μόνο χρωμάτων. Η μη έντονη χρήση των χρωμάτων είχε ως σκοπό να υπάρχει μια ισορροπία με τις εικόνες οι οποίες χωροταξικά καταλαμβάνουν τη μισή ιστοσελίδα.
Υποσημείωση: Τα χρώματα και τη γραμματοσειρά μπορούμε να τα αλλάξουμε βάσει των προτιμήσεών σας και του branding σας.

ΑΝΑΠΤΥΞΗ SITE & ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ

Αναπτύξαμε το έργο, πάνω στη δημοφιλέστερη πλατφόρμα διαχείρισης περιεχομένου WordPress. Ενσωματώσαμε – custom made από την Webstation – λειτουργίες όπως το slider της αρχικής σελίδας, το portfolio, τη διαχείριση συνεργατών, τα testimonials / σχόλια πελατών καθώς και τα εφέ τα οποία κάνουν πιο διαδραστική και ευχάριστη την περιήγηση στον επισκέπτη.

Γιατί να αποκτήσετε το Fourteen και να το χρησιμοποιήσετε ως τη δική σας ιστοσελίδα;

Είναι custom made που σημαίνει ποιότητα, ταχύτητα, μοναδικότητα, αξιοπιστία.
Πανεύκολη διαχείριση από εσάς. Προσθέτετε, επεξεργάζεστε και καταργείτε περιεχόμενο απλά και γρήγορα.
Προσαρμόζουμε το εικαστικό στη δική σας εταιρική ταυτότητα χωρίς επιπλέον κόστος.
Εξοικονομείτε πολύ χρόνο καθώς ο σχεδιασμός και η ανάπτυξη μιας custom εταιρικής ιστοσελίδας μπορεί να διαρκέσει 2 και 3 μήνες κατά μέσο όρο. Αποκτώντας το Fourteen, σε 1 εβδομάδα θα έχετε το δικό σας custom website υψηλών standards.
Θα ξεχωρίζετε από τον ανταγωνισμό σας.

Αν κι εσείς θέλετε μια ιστοσελίδα υψηλών προδιαγραφών τότε

ΜΙΛΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

UP