ακολουθήστε μας

αποκτήστε τον τέλειο χώρο!

ΚΑΛΕΣΤΕ ΜΑΣ

Αυτή η κλασική μονοκατοικία βρίσκεται σε μια γαλήνια, βαριά δασωμένη περιοχή και αποτελεί ένα καταφύγιο για ένα πολυάσχολο ζευγάρι. Ο στόχος ήταν να ενσωματωθεί το εσωτερικό με το υπαίθριο και να προσφέρει μια άνετη ανάπαυση τέλεια για όλες τις εποχές.

Η υπάρχουσα απλή δομή λειτούργησε καλά με την επιθυμία για ένα έξυπνα σχεδιασμένο αλλά ανεπιτήδευτο περιβάλλον. Στο εξωτερικό υπάρχει μια πισίνα και μια μεγάλη έκταση από ξύλο μαόνι.

Το εσωτερικό ανακαινίστηκε προκειμένου να αξιοποιήσει στο έπακρο το φυσικό φως και το ελκυστικό περιβάλλον. Οι ανοιχτοί χώροι καθιστικού και τραπεζαρίας παρέχουν ένα άνετο περιβάλλον για διασκέδαση, ενώ η άτυπη ατμόσφαιρα επιτρέπει χαλάρωση μετά από μια πολυάσχολη εβδομάδα εργασίας.

Το σπίτι διαθέτει ισορροπία ζεστού και δροσερού: οι αντίκες και τα πλούσια ξύλα από το τέλος του αιώνα αντιπαραβάλλονται με τον ανοξείδωτο χάλυβα, ένα χαρακτηριστικό της βιομηχανικής εποχής. Ένας συνδυασμός vintage και έπιπλα επί παραγγελία, συμπεριλαμβανομένων των κρεβατιών αντίκες, χριστουγεννιάτικες λάμπες Dell και καρέκλες vintage, έχουν προσεκτικά επιλεγεί για να ενισχύσουν το σχέδιο.

Το αποτέλεσμα είναι ένα προσιτό περιβάλλον με έναν περιστασιακά κομψό τρόπο.

Η πλήρης ανακαίνιση αυτού του διαμερίσματος δημιούργησε μια χαλαρή ατμόσφαιρα γαλήνης και πολυτέλειας.

Για να ανοίξει ο ζωτικός χώρος στις λαμπρές απόψεις, αφαιρέθηκε ένα στενό δεύτερο υπνοδωμάτιο. Ο χώρος ήταν επίσης πλήρως αναδιοργανωμένος για να προσφέρει ένα ευρύχωρο δωμάτιο-ντουλάπα, ένα ντουλάπι και πολύ απαραίτητο αποθηκευτικό χώρο. Η νέα κουζίνα διαθέτει λευκό ντουλάπι βερνικιού και μωσαϊκό μαρμάρινο πλακάκι, ενώ τα λουτρά διατηρούν τις συγκρατημένες λεπτομέρειες στην τραβερτίνη.

Τα προσεκτικά επιλεγμένα έπιπλα εποχής, συνδυάζονται με τα προσαρμοσμένα εξαρτήματα και παρέχουν μια γαλήνια ανάπαυλα από τη φασαρία της καθημερινής ζωής του πελάτη.

Κατά την είσοδο, οι ιδιοκτήτες εισέρχονται αμέσως στο επεκτατικό λόμπι, αγκυροβολημένο από το μοναδικό μαύρο τζάκι-τ. Αυτό το ισχυρό κατακόρυφο στοιχείο αντισταθμίζεται από λευκά πάνελ σοβά και από λακαρισμένη επένδυση ξύλου.

Στη συνέχεια ένας μακρύς, πλούσιος-χρωματισμένος πίνακας υποδοχής στηρίζεται σε ένα πάτωμα από άψογο λείο σκυρόδεμα.

Αυτό το περιβάλλον με βαθιά υφή συνεχίζεται μέσα από τον κύριο διάδρομο στην τράπεζα του ανελκυστήρα, δημιουργώντας μια παλέτα χρώματος υψηλής αντίθεσης από μπλε indigo σε συνδυασμό με διάτρητους πίνακες αλουμινίου.