Loop - Το πρότυπο Eshop της WebstationΤο νέο site Kkotronis.gr είναι live — Δείτε το εδώ
  Χώρος παραγωγής έργων της Webstation

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΜΑΣ

Δημιουργική ομάδα που παρέχει λύσεις.

Από το 2013, σχεδιάζουμε και αναπτύσσουμε ιστοσελίδες που ενισχύουν το κύρος και την αξιοπιστία μικρομεσαίων επιχειρήσεων και ελεύθερων επαγγελματιών δίνοντάς τους προβάδισμα στον ανταγωνισμό.

Μάθετε περισσότερα
ΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ

Σχεδιάζουμε και αναπτύσσουμε custom wordpress ιστοσελίδες εστιάζοντας στο design, τη στρατηγική περιεχομένου και τη βέλτιστη εμπειρία χρήστη (UX/UI).

Όταν σχεδιάζουμε ένα site, ξεκινάμε από το μηδέν. Δεν υπάρχουν έτοιμα πρότυπα και έτοιμα γραφικά. Σχεδιάζουμε σε λευκό καμβά λαμβάνοντας υπόψη την εταιρική σας ταυτότητα, το κοινό στο οποίο απευθύνεστε, τα μηνύματα που θέλετε να εκπέμψετε, τις επιθυμίες σας.

Σε περίπτωση όμως που υπάρχει ένα site το οποίο σας έχει εντυπωσιάσει είτε εμφανισιακά είτε λειτουργικά, έχουμε την εμπειρία να το αναπαράξουμε για σας, προσαρμόζοντάς το στη δική σας εταιρική ταυτότητα και στα δικά σας μέτρα.

Τέλος, υλοποιούμε για λογαριασμό γραφιστών την μετατροπή των μακετών τους σε ιστοσελίδες με δυνατότητα διαχείρισης δυναμικού περιεχομένου πάντα με απόλυτη ακρίβεια στο πρωτότυπο.

Δείτε τις υπηρεσίες μας
Γιάννης
Παπαθανασίου
Web Designer
Ιωάννα
Αναγνώστου
Web Developer
ΜΑΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΕΙ

Η διαφάνεια σε όλα τα επίπεδα της συνεργασίας μας.

Κάθε πελάτης μας έχει εξαρχής πλήρη εικόνα του πλαισίου της συνεργασίας μας σχετικά με το παραδοτέο αποτέλεσμα αλλά και το τελικό κόστος. Δεν τον περιμένουν ποτέ άβολες εκπλήξεις.

Η τήρηση των χρονοδιαγραμμάτων.

Όχι μόνο θέτουμε χρονοδιαγράμματα εξέλιξης και ολοκλήρωσης εργασιών αλλά είναι σκοπός μας - η φιλοσοφία μας - να τα τηρούμε σεβόμενοι τον πολύτιμο χρόνο των συνεργατών μας.

Το να παραδίδουμε περισσότερα από όσα υποσχόμαστε.

Οι γνώσεις και η εμπειρία μας πλέον μας επιτρέπουν να υπερβαίνουμε τους στόχους μας και όχι απλά να τους επιτυγχάνουμε. Στόχοι που είναι πάντα προς όφελος και ικανοποίηση του πελάτη / συνεργάτη μας.

ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

Graphic Design and Branding.

Design Process

Photography and Cinematography.

Artistc Nerds

GDPR - Data Protection.

Stefanos Stefanou

ΕΙΠΑΝ ΓΙΑ ΜΑΣ
1 / 6
Quote

“Η απόφαση να εμπιστευθείς σε κάποιον την κατασκευή μιας καινούργιας ιστοσελίδας για μια εφημερίδα με ιστορία 60 και πλέον έτη δεν ήταν εύκολη. Το «ψάξιμο» επίπονο μέχρι που συνάντησα τον Γιάννη Παπαθανασίου Project Manager @ Webstation Κατασκευή Ιστοσελίδων. Στην περίπτωσή του η εργατικότητα και συνέπεια συναντούν την έμπνευση και τη δημιουργία, οπότε το αποτέλεσμα δικαίωσε πλήρως τις προσδοκίες μας.”

Λάζαρος Μάμαλης

Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της εφημερίδας Η ΕΡΕΥΝΑ
Trikalaerevna.gr
2 / 6
Quote

“Είμαι απόλυτα ικανοποιημένος από τη συνεργασία με τη εταιρία Webstation, όσον αφορά την δημιουργία της ιστοσελίδας του ιατρείου μου, αλλά και την όλη τεχνική υποστήριξη. Ο Γιάννης και η Ιωάννα διακρίνονται από έντονο επαγγελματισμό, υψηλή επιστημονική γνώση του αντικειμένου και αξιοζήλευτη φιλικότητα. Θα σύστηνα ανεπιφύλακτα σε συναδέλφους μου ιατρούς αλλά και άλλους επαγγελματίες την συνεργασία με την εταιρία Webstation.”

Dr Γεώργιος Α. Παπαγεωργίου M.D.

Μαιευτήρας - Χειρουργός Γυναικολόγος
DrPapageorgiou.gr
3 / 6
Quote

“Η εμπειρία της συνεργασίας μας με το Webstation ήταν μοναδική. Πρόκειται για δύο επαγγελματίες οι οποίοι είναι πλήρως οργανωμένοι και έχουν πλούσιες ιδέες που προσαρμόζονται στις ανάγκες κάθε πελάτη. Ιδιαίτερα όμως τους ευχαριστούμε για την άμεση υποστήριξη τους όποτε αυτό είναι αναγκαίο.”

Ζιώγα Ξανθή

Πρότυπο Κέντρο Ξένων Γλωσσών
Zioga.edu.gr
4 / 6
Quote

“Εξαιρετική συνεργασία σε επίπεδο επικοινωνίας, διαθεσιμότητας, ευελιξίας και προτάσεων και λύσεων. Αισθάνθηκα μέλος της ομάδας και της διαδικασίας και ότι οι άνθρωποι της webstation άκουσαν το ζητούμενο και προσάρμοσαν τη δουλειά τους στις ανάγκες τις ιδιαιτερότητες και το ύφος της επιχείρησης. Επαγγελματισμός σε όλα τα επίπεδα και άψογο αποτέλεσμα στη δημιουργία λειτουργικής εύχρηστης και καλαίσθητης ιστοσελίδας που κάλυψε πλήρως τις απαιτήσεις της επιχείρησης και τα προσωπικά μου κριτήρια σε συνδυασμό με τις προτάσεις της webstation.”

Καλλιόπη Στελιουδάκη

Αναπτυξιακή Ψυχολόγος
Playhood.gr
5 / 6
Quote

“Στοχεύοντας σε ένα δυναμικό προϊόν όπως ο τουρισμός αυτό που επιζητούσαμε ήτανε εργασία σε πολύ ευμετάβλητο περιβάλλον…Ο Γιάννης και η Ιωάννα ανταποκριθήκαν τέλεια στο κάλεσμά μας και δημιουργήσανε ένα αποτέλεσμα αντάξιο των μεγάλων προσδοκιών που εκείνοι μας προξενήσανε. Ταχύτητα, αξιοπιστία και προπάντως ανταπόκριση με ένα τηλεφώνημα… Η Meteora Rocks προτείνει ανεπιφύλακτα τα παιδιά για μια συνεργασία με γερές βάσεις εμπιστοσύνης.”

Meteora Rocks

Διοργάνωση εκδρομών και δραστηριοτήτων
MeteoraRocks.com
6 / 6
Quote

“Με τη βοήθεια της Webstation δημιουργήθηκε για την εταιρεία μας μια ιστοσελίδα φιλική προς το χρήστη, λειτουργική και σύγχρονη, η οποία απέσπασε θετικά σχόλια από τους πελάτες μας. Από την πρώτη στιγμή διαπιστώσαμε το υψηλό επαγγελματικό επίπεδο των ανθρώπων και την άρτια παροχή υπηρεσιών. Κατά τη διάρκεια της συνεργασίας υπήρξε συνεχής αλληλεπίδραση σε όλα τα στάδια κατασκευής της ιστοσελίδας και αναμένεται να αποτελέσει σταθερό και πολύτιμο συνεργάτη για την επιχείρησή μας και μελλοντικά.”

Φίκα Χριστίνα

Παιδικές κατασκηνώσεις
Mountain-Camp.gr
Τι ακολουθεί;

Οι υπηρεσίες μας