/   Σχετικά με μας

Εισαγωγή

Επιδιώκουμε τη διαφοροποίηση

Στον επαγγελματικό τομέα, η διαφοροποίηση είναι ίσως το πιο σημαντικό στοιχείο κυρίως για τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις και τους ελεύθερους επαγγελματίες. Καθώς ο ανταγωνισμός είναι μεγάλος, είναι απαραίτητο να τονίζεις τα χαρακτηριστικά που σε ξεχωρίζουν, που σου επιτρέπουν να υπερέχεις και ταυτόχρονα που ελκύουν το κοινό σου.

Από το 2013, την επιδιώκουμε για μας και για τις ιστοσελίδες που δημιουργούμε.

Υπηρεσίες

Οι υπηρεσίες μας αφορούν αποκλειστικά το σχεδιασμό και την ανάπτυξη ιστοσελίδων σε περιβάλλον Wordpress και περιλαμβάνουν τα τρία στοιχεία κλειδιά για να διαφοροποιηθείτε από τον ανταγωνισμό σας και να ικανοποιήσετε το κοινό σας:

 • Design

  (το σχεδιασμό του site)
  Όταν σχεδιάζουμε ένα site, ξεκινάμε από το μηδέν. Δεν υπάρχουν έτοιμα πρότυπα και έτοιμα γραφικά. Σχεδιάζουμε σε λευκό καμβά λαμβάνοντας υπόψη την εταιρική σας ταυτότητα, το κοινό στο οποίο απευθύνεστε, τα μηνύματα που θέλετε να εκπέμψετε, τις επιθυμίες σας.

 • Content Strategy 

  (τη στρατηγική περιεχομένου)
  Η στρατηγική περιεχομένου αποτελεί μέρος της εμπειρίας του χρήστη και αναφέρεται στο ποιο πρέπει να είναι το περιεχόμενο ενός site (κείμενα και πολυμέσα), πως να είναι οργανωμένο και δομημένο έτσι ώστε να επιτυγχάνει τους επικοινωνιακούς στόχους, να περνάει τα μηνύματα της εταιρικής σας ταυτότητας, να καθιστά αποτελεσματικότερο το SEO.

 • UX/UI

  (την εμπειρία / αλληλεπίδραση του χρήστη)
  Οι όροι user experience και user interface εν γένει έχουν να κάνουν με την αντίληψη του χρήστη σε σχέση είτε με μια ιστοσελίδα είτε με μια εφαρμογή κινητού είτε ακόμα με μια πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης. Περικλείουν τις έννοιες του design και του content strategy που αναφέραμε παραπάνω.

  Σκοπός τους είναι η διασφάλιση μιας εξαιρετικής εμπειρίας για τον χρήστη,  που έχει να κάνει με πολλές παραμέτρους όπως τη σωστή απεικόνιση του περιεχομένου σε κάθε μέγεθος οθόνης και συσκευής με εύκολη και γρήγορη πλοήγηση έως την απλοποίηση της διαδικασίας μιας εγγραφής ή καταχώρησης και το σχεδιασμό ελκυστικών κουμπιών προτροπής. Παράλληλα λαμβάνονται υπόψη και κοινωνιολογικά χαρακτηριστικά, όπως το φύλο, η ηλικιακή ομάδα, τα ενδιαφέροντα κ.α.

Σαν γραφείο, αφιερώνουμε όλο μας το χρόνο αποκλειστικά στο σχεδιασμό και την ανάπτυξη ιστοσελίδων με προσαρμοσμένες λειτουργίες και δυνατότητες για τον κάθε πελάτη χωριστά. Για επιπρόσθετες υπηρεσίες όπως προώθηση ιστοσελίδων, email marketing και διενέργεια διαφημιστικών καμπανιών στη Google λειτουργούμε μόνο συμβουλευτικά και οι εργασίες τους ανατίθενται, εφόσον μας το ζητήσετε, σε εξωτερικό μας συνεργάτη.

Απευθυνόμαστε

σε όσους θεωρούν την ιστοσελίδα τους προστιθέμενη αξία για την εταιρική τους ταυτότητα, αποτελεσματικό μέσο για την προβολή των υπηρεσιών και των προϊόντων τους και αντιλαμβάνονται πως ένα ελκυστικό και αντιπροσωπευτικό εικαστικό αποτέλεσμα προϋποθέτει εφαρμογή κανόνων design, περιεχομένου και αλληλεπίδρασης του χρήστη.

Έχουμε δουλέψει επιτυχημένα με μικρομεσαίες επιχειρήσεις, ελεύθερους επαγγελματίες, ιατρούς, καλλιτέχνες / δημιουργούς, bloggers και μικρά eshops.

Κόστος κατασκευής ιστοσελίδας

Δεν αποτελούμε την οικονομικότερη λύση της αγοράς αλλά ούτε και χρεώνουμε όσα χρεώνουν μεγάλα γραφεία της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης. Σίγουρα όμως αποτελούμε την πιο συμφέρουσα λύση για σας σε σχέση κόστους, ποιότητας και αποτελέσματος καθώς παρέχουμε υπηρεσίες που μόνο μεγάλες επιχειρήσεις με υψηλά budgets απολαμβάνουν.

Το κόστος κατασκευής μιας ιστοσελίδας στη Webstation ποικίλει και εξαρτάται από τον προϋπολογισμό, τις ανάγκες και τους στόχους σας.

Μας χαρακτηρίζει

- Η διαφάνεια σε όλα τα επίπεδα της συνεργασίας μας.
- Η τήρηση των χρονοδιαγραμμάτων.
- Το να παραδίδουμε περισσότερα από όσα υποσχόμαστε.

Που βρισκόμαστε

Εδρεύουμε στα Τρίκαλα Θεσσαλίας αλλά λειτουργικά είμαστε σε θέση να σας παρέχουμε τις υπηρεσίες μας σε όποιο σημείο της Ελλάδος και αν βρίσκεστε. Αρκετοί πελάτες μας είναι εκτός Τρικάλων συνεπώς έχουμε πολύ μεγάλη εμπειρία στις εξ' αποστάσεως συνεργασίες.

Το γραφείο μας

αποτελείται από το χώρο παραγωγής με τους σταθμούς εργασίας όπου παράγονται τα έργα των πελατών μας και από το χώρο συνεδριάσεων όπους γίνονται οι συσκέψεις, οι συναντήσεις, οι παρουσιάσεις, οι εκπαιδεύσεις και οι παραδόσεις των ιστοσελίδων στους πελάτες μας.

Είμαστε

Γιάννης
Παπαθανασίου
- Web Designer
Ιωάννα
Αναγνώστου
- Web Developer

Είπαν για μας

Η απόφασή να εμπιστευθείς σε κάποιον την κατασκευή μιας καινούργιας ιστοσελίδας για μια εφημερίδα με ιστορία 60 και πλέον έτη δεν ήταν εύκολη. Το «ψάξιμο» επίπονο μέχρι που συνάντησα τον Γιάννη Παπαθανασίου Project Manager @ Webstation Κατασκευή Ιστοσελίδων. Στην περίπτωσή του η εργατικότητα και συνέπεια συναντούν την έμπνευση και τη δημιουργία, οπότε το αποτέλεσμα δικαίωσε πλήρως τις προσδοκίες μας.

Λάζαρος Μάμαλης

Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της εφημερίδας Η ΕΡΕΥΝΑ
trikalaerevna.gr

Είμαι απόλυτα ικανοποιημένος από τη συνεργασία με τη εταιρία Webstation, όσον αφορά την δημιουργία της ιστοσελίδας του ιατρείου μου, αλλά και την όλη τεχνική υποστήριξη. Ο Γιάννης και η Ιωάννα διακρίνονται από έντονο επαγγελματισμό, υψηλή επιστημονική γνώση του αντικειμένου και αξιοζήλευτη φιλικότητα. Θα σύστηνα ανεπιφύλακτα σε συναδέλφους μου ιατρούς αλλά και άλλους επαγγελματίες την συνεργασία με την εταιρία Webstation.

Dr Γεώργιος Α. Παπαγεωργίου M.D.

Μαιευτήρας - Χειρουργός Γυναικολόγος
drpapageorgiou.gr

Η εμπειρία της συνεργασίας μας με το Webstation ήταν μοναδική. Πρόκειται για δύο επαγγελματίες οι οποίοι είναι πλήρως οργανωμένοι και έχουν πλούσιες ιδέες που προσαρμόζονται στις ανάγκες κάθε πελάτη. Ιδιαίτερα όμως τους ευχαριστούμε για την άμεση υποστήριξη τους όποτε αυτό είναι αναγκαίο.

Ζιώγα Ξανθή

Πρότυπο Κέντρο Ξένων Γλωσσών
zioga.edu.gr
UP