λέ-ξη-μα

λέ-ξη-μα

κέντρο ειδικών θεραπειών

Τον Σεπτέμβρη του 2016, το κέντρο ειδικών θεραπειών «Λέ-ξη-μα» ήθελε να αποκτήσει νέα ιστοσελίδα με δυναμική διαχείριση περιεχομένου, responsive σχεδιασμό για προβολή από κινητά και tablet και εφαρμογή νέων λειτουργιών στα πλαίσια του online marketing (Newsletter) και της εμπειρίας χρήστη (ερωτηματολόγια για γονείς σε σχέση με την ανάπτυξη των παιδιών τους).

Αναζητώντας ένα γραφείο κατασκευής ιστοσελίδων το οποίο θα κάλυπτε το 100% των αναγκών του κέντρου, εξωτερικός μας συνεργάτης σε θέματα marketing (και πελάτης μας) πρότεινε στην κα Λουίζου – την υπεύθυνη του κέντρου – την Webstation καθώς γνώριζε πως αυτά που επιθυμούσε τα έχουμε υλοποιήσει πολλάκις. Έπειτα από επικοινωνία μαζί μας και την αποδοχή της προσφοράς μας ξεκίνησε μια νέα συνεργασία.

Ένα από τα βασικά στοιχεία που επιθυμούσε ήταν το design της ιστοσελίδας της να είναι προσαρμοσμένο στην εταιρική της ταυτότητα επισυνάπτοντάς μας το ενημερωτικό φυλλάδιο, την επαγγελματική κάρτα, το λογότυπο κ.α.

λέ-ξη-μα κέντρο ειδικών θεραπειών

Ενημερωτικό φυλλάδιο

Επίσης μας ζητήθηκε η ψηφιοποίηση των ερωτηματολογίων* τα οποία αποτελούνε όχι μόνο εργαλείο δουλειάς του κέντρου αλλά και σημαντική πηγή ενημέρωσης των γονέων για την ανάπτυξη των παιδιών τους.

Η συνεργασία κύλησε ομαλά, με τήρηση των χρονοδιαγραμμάτων, πρόσβαση για παρακολούθηση της εξέλιξης των εργασιών καθ’ όλη τη διαδικασία ανάπτυξης του έργου και ολοκληρώθηκε με την εκπαίδευση του διαχειριστή της ιστοσελίδας.

SHARE
λέ-ξη-μα

Πελάτης: Λουίζου Παναγιώτα

Έτος: 2016

Τοποθεσία: Αθήνα

Κατηγορία:

Ιστοσελίδα: www.leksima.gr

SHARE